Medieovervåkning – få overblikk

Medieovervåkning – få overblikk

Her hos Norsk Plan tilbys medieovervåkning som en sentral tjeneste, noe de fleste større bedrifter, organisasjoner og offentlige instanser har behov for. Overvåkning av medier dreier seg om å gi kunden en lettfattelig og komprimert oversikt over nyhetsbildet, både hva som har skjedd, hva som har blitt dekket, hvordan det har blitt dekket og hvilket publikum det har nådd frem til.

I dag er det en selvfølge å overvåtwitter-117595_960_720ke både tradisjonelle, redaksjonelle medier og de nye aktørene i sosiale medier og den nye digitale hverdagen som har eksplodert både nasjonalt og globalt. Nå kan du få tjenester som overvåker både nettavisene, papirutgavene og de viktigste radio- og tv-kanalene, ikke bare her i Norge men også i utlandet. Det som er svært viktig å være klar over er at alt dette også samles i et pent og praktisk grensesnitt som raskt gir deg overblikk og gode muligheter for å søke i og filtrere informasjonen.

Du kan også følge den stadig skiftende diskursen i sosiale medier med disse tjenestene. Overvåkningen omfatter både Twitter og Facebook, og i tillegg får du med deg hva som skjer på YouTube, Vimeo, Reddit, Yahoo Groups, Flickr, Vimeo, Google, og så videre. Selvfølgelig følges også de mest populære og innflytelsesrike bloggerne og de viktigste fora for digital diskusjon. Nytt av året er at du nå kan legge inn varsler for de nøk
kelordene eller temaene du er mest opptatt av å følge med på.

Informasjonen som samles opp kan formidles til deg på flere måter, selv om det vanligste er at du logger deg inn på vårt system med brukernavn og passord. Nå kan du imidlertid også bruke vår mobile app, eller få oppdateringer på sms dersom du ønsker det. Det er nesten ingen begrensninger når det gjelder formater eller variasjoner i innhold, så det er bare å ta kontakt.