Om Norsk Plan

Om Norsk Plan

Velkommen til Norsk Plan. På disse nettsidene tar vi opp spørsmål som vedrører kommunikasjon, og hvordan en bedrift eller organisasjon best kan håndtere kommunikasjon og medier for å oppnå fortrinn i dagens sterkt konkurransepreget marked. I den tiden vi er inne i nå er det svært viktig å holde seg med kompetanse både på tradisjonelle og digitale medier, og ikke minst å ha noen som følger med i utviklingen og vet hva som skjer – for ikke å snakke om hva som kommer til å skje, allerede før det har skjedd. Dette er de første viktige stegene mot en koordinert strategi for kommunikasjon, medier og markedsføring.

På disse sidene leser du derfor mer om hva kommunikasjon er, og hvilken grunnleggende funksjon kommunikasjonen virkelig har oss mennesker i mellom. Du får også vite om hva medialisering er og hvordan denne utviklingen påvirker forholdet mellom informasjon og oppmerksomhet i hverdagen. Andre emner som diskuteres detalj er innholdsmarkedsføring, som er en subtil måte å blande markedsføring med journalistiske metoder og fremtoning, og bruken av Facebook, som har blitt et sosialt medium som alle bedrifter med individuelle kunder må forholde seg til og dir mit dem bet365 bonuskode.

Norsk Plan tilbyr medieplanlegging og medieovervåkning som sine to viktigste tjenester. Det dreier seg altså om å utvikle strategier som er tilpasset din ønskede kundebase og -profil, og å fange opp de trendene og nyhetene som påvirker hvordan du må kommunisere med gamle og nye kunder eller interessenter. Ta kontakt i dag for å vite mer om hvordan en slik strategi kan utarbeides for din bedrift.